Werkwijze

Onze dienstverlening

Recruiting by Brouwers zoekt, vindt en selecteert kandidaten die interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Trefwoorden daarbij zijn: efficiency, maatwerk en persoonlijke touch. Recruitment doe je er niet even bij. Recruitment is zeker in de huidige arbeidsmarkt een vak apart.

Daarom willen wij u graag deze “workload” uit handen nemen. Uiteraard op een wijze die past bij uw organisatie en het gewenste resultaat oplevert. Dit kan op basis van een uurtarief of op basis van een Werving en Selectie fee. Dit kan bij u op locatie of vanuit één van onze kantoren. Met als doel, alleen die kandidaat onder de aandacht brengen die interessant kan zijn voor uw organisatie.

Hoe we te werk gaan?

Een consultant gaat het gesprek met u aan zodat we de bedrijfscultuur, missie/visie/strategie van de organisatie en het profiel van de gewenste kandidaat goed in beeld hebben. Vervolgens maakt een consultant samen met u een vacaturetekst. Dan gaan we de markt op en activeren ons netwerk. Waarbij we kandidaten actief benaderen, exclusief voor één opdrachtgever. Interessante kandidaten worden besproken met opdrachtgever om aansluitend nader kennis te maken.